Nieuw in ons assortiment: Bamboi toilet- en handdoekpapier

BAMBOE! De toekomst van toiletpapier en handdoekpapier, vandaag al beschikbaar in de sanitaire ruimte. Bamboe papier is een grote stap vooruit als milieuvriendelijke keuze en vermindert de CO2-uitstoot flink ten opzichte van andere papiersoorten.

Nieuwsartikel Bamboi

Persoonlijk deskundig advies

Vrijblijvend en op maat voor jouw sector

Ben je al klant van CWS?
Verborgen velden

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn gegevens om (telefonisch) contact op te nemen. CWS vindt jouw privacy belangrijk, bekijk onze privacy policy.

10 April 2024 Hygiene

Let's roll!

Bamboi papier proces

In samenwerking met Bamboi® - winnaar Duurzame Dinsdag - biedt CWS het meest milieuvriendelijke papier aan voor in de toiletruimte! Wist je dat Bamboe 35% meer koolstof opslaat en 35% meer zuurstof vrijlaat dan bomen? Kies daarom voor bamboe papier in je toiletpapierhouder of papieren handdoekdispenser.

Hernieuwbare grondstof

Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld, 15x sneller dan bomen. Bij het oogsten blijven de wortels intact en groeit de bamboe vanuit dezelfde scheut weer terug - het is een zelf bevruchtende plant.

Hierdoor voorkomt bamboe handdoek- en toiletpapier onnodige ontbossing, haalt het CO2 uit de lucht en bespaart liters water. Bovendien bevat de grondstof van nature antibacterieel DNA. Ideaal!

Voor een groenere toiletruimte

Wij geloven dat onze generatie de wereld moet veranderen. En verandering begint bij jezelf. Als iedereen een kleine stap zet, gaan we samen naar een duurzame, groene wereld. Daarom hebben wij die stap zo klein mogelijk gemaakt. Zodat iedereen gemakkelijk een bijdrage kan leveren aan een betere wereld, namelijk met Bamboi 100% bamboe toilet- en handdoekpapier.

Joseph Nickisch, Co-Founder van Bamboi
Joseph Nickisch is de Co-Founder van Bamboi

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan:

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn gegevens om contact op te nemen.
>> Privacy Policy